Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

maanantai 30. elokuuta 2010

Viikonloppu Turussa

Kävin äidin kanssa Turussa kattomassa Nikun (eli pikkuveljen) salibandy-turnausta. En ollu pitkään aikaan nähny Nikun pelaavan mutta voi vitsit että oli jännät pelit ja kiva katella!!^^ Jätkät oli kasvanu niin paljon mutta tunnistin sieltä kuitenkin pari vanhaa tuttua naamaa jotka on tosiaan muuttunu pikkupojista isoiks :D Nehän on jo aikuisia!!

Pelien välissä shoppailtiin äidille mekkoa Maaritin ja Tonin häihin. Ite yritin jättää shoppailut vähemmälle ja ostelen sitten Japanista kaikkea, mutta mukaan nappasin kuitenkin nahkatakin, saappaat, vyön ja hiuspannan. Hups! :D

Nyt oon sitten täysin naatti pitkän viikonlopun jälkeen, Antti on ollu Los Angelesissa koko viikonlopun ilman nettiä ni joudun luultavasti heräilee aikasin huomenna että ehittäis juttelee edes vähäsen... Neljän päivän tauko on mennyt yllättävän hyvin mut ei se kivaa kuitenkaan oo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti