Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

torstai 31. maaliskuuta 2011

P.S

Tiedän, tiedän, piti lopettaa tämä bloggaaminen. Mutta teki vielä mieli lisätä pienen P.S:än koska sain Kyoto Sangyon yliopistosta vihdoinkin mun Opintorekisteriotteen! Ja hyvät numerot (tai oikeastaan kirjaimet) sieltä tuli!^^

Japanese Culture: B
Japanese History: A
Japanese Religion: A
General Japanese Grammar: A
General Japanese Conversation: A
General Japanese Vocabulary and Reading: B
General Japanese Listening: A
Japan's Foreign Policy: A
Japanese Foreign Aid: S
Current Topics, Japanese Women on Stage and Screen: A

(S: 100-90, A: 89-80, B: 79-70, C: 69-60)

Kaikista onnellisin oon siitä, että sain Foreign Aidista tuon S:än! Luulin, että mokasin kokeessa niin hurjasti etten ikimaailmassa sitä saisi, mutta taisin sittenkin onnistua! Ihanaa!

Japanista vielä sellasia uutisia, että vaihtovuosi on monelta jäämässä lyhyeksi. Ranskalaiset Romain ja Lucille joutuvat molemmat palaamaan Ranskaan, sillä heidän yliopistonsa ovat päättäneet perua heidän vaihtopaikat. Nancy sai luvan jäädä Japaniin omalla vastuulla, mutta Tom päätti lähteä takaisin Britteihin. Kati ja islantilaiset Birgir ja Ragnar ovat vielä paikan päällä, taitavat olla ainoat vaihtarit jotka ovat olleet koko ajan Japanissa! Italialaiset ovat tällä hetkellä Italiassa, mutta palaavat Kiotoon ensi viikolla, samoin saksalaiset Kai ja Anne. Tosin he taitavat palata vasta vähän myöhemmin kun asiat on varmasti kunnossa. Että tällaista. Itse elättelen vielä toiveita että pääsisin takaisin vielä tämän vuoden aikana tai viimeistään ensi vuoden pääsiäisenä katselemaan kirsikankukkia. Raha on tällä hetkellä ainoa este. Huoh... Eilen kävin kaikki japaninkuvani läpi, kesti aika todella kauan, ja ikävä oli kova! :D Joten toivotaan parasta että pääsen takaisin vielä monta kertaa! Mutta nyt (pienellä varauksella toki, ihmiset :D) jätän tämän blogin hiljaiseksi ja lähden opiskelemaan lisää Japania! Netistä tilaamani seuraava kielioppikirja kolahti tänään postiluukusta!さようなら!

3 kommenttia:

  1. jipiiii du e bra på att hjälpa japanese foreigners :D

    VastaaPoista
  2. Blogissa ehdottomasti parasta olivat kuvat. Mutta muuten tekstiä oli kamalan raskas lukea, varsinkin kun valitit melkeen aivan kaikesta!

    VastaaPoista