Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Error error!

Mun koneongelmalla on nyt nimi: Kernel panic! Sopii hyvin tilanteeseen koska ton koneen tempun jalkeen on valilla ollu aika paniikki miten saan kaikki koulujutut tehtyy! Eli jos joku tietaa miten Kernel panicia korjataan niin saa hollata (oon ollut liikaa ranskistyton kanssa huomaa sananvalinnasta) :D

Onneks muut taalla on tosi ymmartavaisia ja saan aina lainata kavereiden koneita kun tarttee Skypettaa!

Sellasta kivaa viela, etta olin jo melkeen unohtanut etta meilla on Antilla tanaa virallinen vuosipaiva! Tai tanaa Japanissa ja huomenna Meksikossa! Ei sita joka vuosi saa viettaa vuosipaivaa kahtena paivana! Mutta kylla ma mielummin haluisin Antin tanne vietta vaan yhta vuosipaivaa mut mun kanssa! No, enaa tasan 7 viikkoa ja 10 tuntia ja 9 minuuttia ni Antin kone laskeutuu Kansain lentokentalle jejee! Ja enaa tasan 2 viikkoa ja samat tunnit ja minuutit ni mamma tulee tanne (ja viela hiusvarin ja toivottavasti uuden lapparin kera)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti