Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

tiistai 15. helmikuuta 2011

Ensimmäinen aamu kotona!

Huomenta kaikki!

Vitsit että jetlaggisena nukkuu huonosti... Kun heräsin jo kahen aikaa ihan pirteenä ja seitsemältä sitten noustiin ylös kun ei uni vaan enää tullut. Antti luki mun blogia ja huomasi että oon ihan unohtanut mitä tehtiin suurin osa viimeisenä päivänä Tokiossa! Huomaa että kirjotin sitä väsyneenä... Eli Tokyo Towerin jälkeen käytiin vielä Akihabaran elektroniikka- ja nörtti-kaupunginosassa. Se on täynnä elektroniikkaliikkeitä, animeliikkeitä ja sellasia figuriiniliikkeitä mistä saa kaikkia hahmoja ostettua. Kierreltiin siellä katselemassa kaikkea hassua, etenkin ne figuriiniliikkeet oli kivoja! Ne oli aika isoja ja ihan täyteenahdettuna kaikennäköisillä tavaroilla! :D Että sellaista! Sen jälkeen vasta lähdettiin takaisin hostellille hakemaan tavaroita.

Mutta takaisin tähän päivään. Tuntuu tosi oudolta olla kotona! Tai oudolta oudolla tavalla... Ei tunnu siltä että olisin ollut poissa ollenkaan, ei tuntunut mitenkään erikoiselta tulla kotiin ja kaikki on ihan niinkuin ennen! Jennin maha on tietysti kasvanu vähä hehee :D Ja Tifa karttaa mua vielä vähäsen. Ehkä se on kärttynen kun jätin sen niin pitkäks aikaa! Tänää alkaa kauhea työnhaku ja olisi pakko löytää töitä Tampereelta heti, koska ennen työpaikan hankkimista oon rahaton, työtön ja koditon! :D Joten nyt vinkkejä saa lähetellä ja mua saa mainostaa jos tietää jotain (mieluiten tietenkin kivoja) työpaikkoja Tampereelta! :D

Ai niin! Eilen juhlistin kotiinpalua Arnoldsin kinuskidonarilla ja perunalimpulla ja ihanalla juustolla! Tänään taas sain nameja karjalanpiirakoita ja vilja-activiaa aamupalaksi! Ihanaa kun voi kerrankin syödä tyyliin KAIKKEA!! Taidan käydä tänää kaupassa halaamassa tuotteita :D Ompussa pitää myös käydä hankkimassa seuraava japaninkirja ja opiskelut alkaa heti, muuten unohdan kaiken!

Pizzaa ja valkosipulibroileria ja Mummin lihamureketta kun vielä saa niin sitten on asiat hyvin! Pitää oikein varoa ettei tästä tule yhtäkkiä joku ruokablogi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti