Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

lauantai 5. helmikuuta 2011

Lisää reissausta

Tässä vähän kuvia karaokeillasta. Ne on Emman kuvia eikä mitenkään kauhean tarkkoja, mutta saatte ainakin kuvan illasta!


Minä, Nancy ja Piotr

Lucille ja minä

Koko kasa laulajia

Pojat laulaa Backstreet Boysia

Tyttöjen kanssa laulettiin Sailor Moonia

MInä ja Nancy

Nobu ja Kuracchi

Olga moshaa

Michele, Antti ja Gian Marco laulamassa Green Daytä

Sitten laulettiin kaikki yhdessä Bad Romancea


Noniin! Torstai-aamuna lähdettiin suht aikaisin Kultaiselle paviljongille. Vaikka oltiin liikkeellä myöhempään kun pitäisi paviljongille menossa, paikalla ei liikaa turisteja näkynyt.Siinä on jopa kultaiset rännit

Kalastava haikaraKultaisen paviljongin jälkeen jatkettiin matkaa KSU:n yliopistolle ja I-Houselle. Anne oli ilmottautunut meidän supervisoriksi, joten saatiin Antin kanssa mennä I-Housessa miten haluttiin Annen vastuulla. Istuttiin siellä sitten pari tuntia juoruilemassa viime illan tapahtumista yms. I-Housen Masa-sankin oli niin kiltti, että vaikka meidän virallinen vierailulupa loppui jo viideltä, saatiin olla rauhassa kuuteen asti. Sitten kurniva nälkä voitti ja lähdettiin Sanjoon sukiyakille.

Kampuksen mopoparkki, tai siis yksi kolmesta.

Näin vihdoinkin edes yhden elukan kampuksella!!!

Kyoto Sangyo University campusSukiyaki!


Kaikki syötiin (melkein!)^^

Siinä sitten se päivä, perjantai olikin matkamme viimeinen Kiotonpäivä ja mun koko vaihdon viimeinen Kiotonpäivä.

Aamulla kirjauduttiin hostellista, jätettiin kamat sinne säilöön ja hostelliaamiaisen jälkeen määränpäänä oli Fushimi Inarin pyhättö.

Fushimi Inarin jälkeen meille jäi vielä rutkasti aikaa, joten päätettiin extemporé käydä Nijon linnassa. Sinne tuli lopulta kauhea hoppu, koska luin opaskirjasta että se meneekin kiinni jo neljältä eikä viideltä niinkuin suurin osa nähtävyyksistä! Kiire vain kasvoi entisestään kun päätettiin matkalla poiketa vähän ostoksille design T-paita kauppaan! Ehdittiin porteista sisään kymmentä vaille neljä, mutta onneksi ainoastaan sisäänpääsy suljettiin neljältä ja linnaa sai kiertää vielä viiteen asti. Sisältä ei saanut ottaa kuvia harmi kyllä. Nijo linnan ehkä tunnetuin osa on niin sanottu satakielilattia joka rakennettiin daimyoiden suojeluksi. Lattia natisee hurjasti kun siinä kävelee ja tällä tavoin mahdolliset salamurhaajat ja ninjat eivät päässeet hiipimään sisään huomaamatta. Linnan puutarha on myös tunnettu, sillä sinne on tuotu mahdollisimman paljon erilaisia puulajeja, esimerkiksi palmuja. Nämä olivat kuitenkin talvella peitettyjä kylmyyden takia.
Nijon linnan jälkeen meillä oli vielä neljä tuntia aikaa ennen yöbussin lähtöä kohti Hiroshimaa, joten poikettiin Aeon Malliin shoppailemaan ja Nakauun syömään. Lopulta lähdettiin K's Housille hakemaan laukkuja ja 21.40 lähdettiin yöbussilla kohti Hiroshimaa. Siinä asemalta pois kurvatessa tuli jopa pienenpieni itku kun tajusin etten enää palaa Kiotoon tämän reissun aikana! Onhan se kuitenkin ollut mun koti viimeisen viiden kuukauden aikana. Ja todella hyvä sellainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti