Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

perjantai 28. tammikuuta 2011

Emin läksiäiset

Eilen vietettiin mun kämppiksen eli Emin läksiäisiä tatamihuoneessa. Ei siitä kauheesti kerrottavaa ole, sellasta hengailua ja hölmöilyä tatamihuoneessa! Nostan kyllä Emille hattua! Itse en juonu tietenkään, menin kahen-kolmen aikaa nukkumaan ja olin rättiväsyny kun herätyskello soi kymmeneltä (siitä enemmän seuraavassa postauksessa). Emi oli aika kivassa kunnossa eilen illalla, heräsin kuudelta siihen että se tuli nukkumaan ja kaheksalta heräsin siihen että se nousi ylös pakkaamaan! :D Eikä ainakaan vaikuttanut kauheen väsyneeltä... Toisaalta, sillä oli "check-out" kahdeltatoista ja kaikki tavarat pakkaamatta, niin kai sitä kuka tahansa nousee aikasin ylös jos on pakko!

Mun joululahja! Toi oli aivan hermottoman iso toi pussi! Mut vähän feikki kyllä, koska se olikin täynnä pikkusia sipsipusseja jotka me sit tyhjennettiin tähän isoon!

Star of the day eli Emi!^^

Birgir, Marta ja tosihyviä Taiwanilaisia karkkeja!


Kannattaa katsoa tarkkaan mitä juo! (Huomasitko? Cola shock with vodka!)

Anne ja Nancy


Lucille ja sen Kobessa opiskeleva ranskiskaveri

Porukkaa!

Ruka, Emma ja Kakuka

Minä ja Emi :D

"Was? Ich kanns dich nicht gehören?!"

Piotr

Keksimerkkarit!

Yummy!

Emin skumppalahja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti