Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

maanantai 31. tammikuuta 2011

Baibai I-House!

Tasan kahden tunnin kuluttua muutan I-housesta pois! Eilen piti olla viimeiset toogabileet, mutta täällä oli mieli vähän maassa kun Saksassa tapahtunut junaturma oli Annen kotikaupungissa ja se ei saanu vanhempiaan kiinni vaikka yritti soittaa. Ne oli menossa juuri samaa matkaa junalla samana iltana, mutta onneksi lopulta selvisi että ne oli lähtenyt neljä tuntia aikaisemmalla junalla. Teki kyllä pahaa katsoa kun toinen on ihan paniikissa... Huh... Niin ei ollut kauheesti bilefiilistä sen jälkeen! Syötiin vaan kaikki suklaakakkua ja kateltiin leffoja!

Tänään muutan siis K's House hostelliin ja huomenna aamulla lähden hakemaan Anttia lentokentältä!! Iiks jännittää aika paljon! Huomiselle ei kauheasti muuta suunnitelmia ole, käydään syömässä ja tavataan illalla Anne, Kai, Nancy ja Olga arcadessa! Muut päivät onkin sitten todella kiireisiä, joten saa nähdä paljonko ehdin bloggailla reissusta! Ollaan perjantai-iltaan asti Kiotossa, sitten otetaan yöbussi Hiroshimaan viikonlopuksi josta jatketaan sunnuntai-iltana yöbussilla Tokioon. Tokiossa ollaankin sitten lauantaihin asti jonka jälkeen mennään taas yöbussilla Osakaan yhdeksi yöksi ja sitten ystävänpäivänä ois lento kotiin!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti