Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

torstai 27. tammikuuta 2011

Graduation ceremony

Tiistaina meille lähteville vaihtareille pidettiin valmistujaiset jossa päästiin kättelemään kaikkia tärkeitä hemmoja, esim. yksikätistä koordinaattoria ja Lady Gagaa (siis meidän sekoa kulttuuriopettajaa!).

Odotellaan seremonian alkamista

Kiitos ja kumarrus (tässä siis yksikätinen koordinaattori! Superkiva tyyppi!)


Sitten kaikki joutui pitää puheen!


Ja kun kerran Japanissa ollaan, niin tietenkin piti lopuksi ottaa valokuva!

Tässä vielä jäähyväisbileistä yksi kuva bonuksena!

Huomenna mulla on viimeinen koe ja sen jälkeen onkin vuorossa kiireiset ajat! Lähden heti kokeesta syömään TGI Firday'siin, sieltä kaffelle Sakin ja Azusan kanssa (Saki oli siis se viime vuonna Jyväskylässä ollut vaihtari ja Azusa se cheerleader joka sattumoisin on myös Sakin paras kaveri!). Perjantai-aamuna lähden Ujiin kattomaan Byodoin temppeliä ja iltapäivällä Emi muuttaa I-housesta pois *.* Lauantaina lähden heti aamusta Kobeen, harmi vaan että joudun ehkä yksin reissuun kun muut valmistuu baari-iltaan ja Nancyn kaveri kotoa (joka on Tokiossa vaihdossa) tulee Kiotoon, mutta ei se yksin reissaaminen mua haittaa^^ Illalla ois jossain baarissa jotkut bileet jonne naiset pääsee ilmaseks jos on minihame päällä, miehet maksaa sen normi 40-50 euroa sisäänpääsyä. En tiiä vielä oonko itse menossa kun jossain vaiheessa pitäis pakata ja siivota kanssa! Tänään kotiin lähti 14 kiloa tavaraa ja tänne jäi vielä vähä päälle 20!! Sunnuntaina täällä talolla pidetään tooga-läksiäisbileet ja illalla on vikat pakkaukset ja siivoukset tehtävä koska maanantaina kahelta muutan täältä hostelliin uu uu jeee!^^ Ja tiistai-aamuna lähen hakemaan Anttia vihdoinki!! Sitte ollaanki 219 päivää oltu erossa! Huoh... En kyllä uudestaan jaksais!!

Mutta nyt jatkan tässä vielä opiskelua Japanin perustuslain yhdeksännestä artiklasta... Huoh!!! -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti