Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

lauantai 20. marraskuuta 2010

Arashiyama

Tänään vuorossa oli retki Kioton esikaupunkialueelle Arashiyamaan. Siellä on tähän aikaan vuodesta todella upea ruska, joten tutorit oli järjestänyt meille ruskankatseluretken, eli Momijigari, eli Vaahteran metsästystä :D

Parin kolmen junanvaihdon jälkeen löydettiin itsemme keskeltä turistivilinää, josta tiedettiin että oltiin saavuttu määränpäähän! Meidät jaettiin pienempiin ryhmiin joissa sitten liikuttiin pienessä kyläpahasessa. Pikkasen mua alkoi taas tympiä tämä japanilaisten huono organisaatiotaito, sillä kun mieltä kysyttiin mitä haluttaisiin Arashiyamassa nähdä, niin vastasin että ehdottomasti rakastavaisten temppelin ja tunnetun bambumetsän. Kysymys sai japanilaiset ihan ymmälleen! "Häh? Onko täällä sellasia?! Apua mitä nyt?!" Tässä vaiheessa taas ärsytti, että luotin siihen, että tutorit hoitaa, olisi vaan pitänyt ottaa oma opaskirja mukaan... Noh, bambumetsä löytyi onneksi lopulta, mutta rakastavaisten temppeli jäi näkemättä... Meillä oli siis neljä tuntia aikaa Arashiyamassa ja koska meidän ryhmän johtaja ei ollut mitään suunnitellut, niin käveltiin päättömästi ympäriinsä koko se aika ilman mitään suunnitelmaa. Oli se silti ihan kiva reissu, mutta vähän jäi harmittamaan nyt kun näin muiden ryhmien kuvia kun ne on käynyt kaikennäköisissä kivoissa paikoissa!

Mutta vaikka reissu jäikin vähän pettymykseksi, Arashiyama oli kuitenkin todella nätti paikka ja käyn varmaan uudestaan siellä ensi viikolla kun meillä on tiistaina lomapäivä! Ruskan värit oli todella upeita ja vuoret täällä on vieläkin aivan mahtavia!!
Pulut istui puussa kun korppikotkat! Hyi!!

Arashiyaman tunnettu siltaMeidän ryhmä! Yoshi, Ragnar, Piotr, minä, Nancy, eturivissä kaksi tuntematonta japanilaistyttöä ja keskellä Waka!


Tässä kuvia bambumetsästä! Se oli todella nätti ja vähän spooky :D

Viimeiset näkymät ArashiyamastaEnnen I-houselle palaamista käytiin taas vaihteeksi Freshness Burgerissa ja Starbucksissa! Ah, miten tulenkaan pärjäämään Suomessa ilman ihania Caramel Frappuchinoja?! o.O Mutta nyt päätä jomottaa ja korvissa soi vieläkin eilisen keikan jälkeen, huomenna on aikainen herätys niin lähen nukkumaan! 

Sitäpaitsi mulla on vähän ärsyyntynyt olo kun sain tietää että kämppis on vähän sooloillut minun ollessa Osakassa ja meijän huoneessa (MUN sängyssä) on hengannut joku sen kaveri pari tuntia illalla... Ensinnäkin I-housen sääntöjen mukaan KUKAAN MUU ei saa tulla meidän huoneisii, ei edes muut talon asukkaat, ja nyt on ollu kyseessä siis joku ihan tuiki tuntematon tyttö... Toiseksi, mitä enemmän asiaa mietin, sitä enemmän se mua ärsyttää, sillä mun osa huonetta ja etenkin mun sänky on mun ainut personal space koko hemmetin maassa niin tuntuu ärsyttävältä että joku tuntematon on siinä oleskellut mun tietämättä... Huoh... Ei ollut kauheen kivaa kuulla asiasta viikkoa myöhässä ja tytöltä, jolla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa! Huomenna kun kämppis palaa Osakan bilereissultaan niin kai tässä pitää vähän asiasta jutella! Murr....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti