Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

perjantai 12. marraskuuta 2010

Hermostuttaa!

Tänään iltaohjelmassa piti olla cheerleadingtreenit, mutta lähdetäänkin porukalla karaokeen. Ensi viikolla sitten uudestaan! Karaokessa en ole vielä käynyt, joten on kivaa päästä mukaan tällä kertaa!

Huomenna aikasin aamulla lähdetään Nancyn kanssa seikkailemaan Osakaan! Suunnitelmissa on vain kaupungilla tepastelua ja shoppailua, vaikka itse jätän varmaan shoppailut väliin (uskokaa tai älkää!). Yö vietetään kapselihotellissa ja siitä tulee varmaan ihan hauska kokemus!

Sunnuntaina päästään Ikeaan ostamaan lihapullia, puolukkahilloa ja joulukoristeita!

Sunnuntai-iltana mua toivottavasti odotaa Youtubessa roppakaupalla videoita Cheerleadinging SM-karsintakisoista! Iik jännittää niin paljon Jaguars Venuksen puolesta!!^^ Toivottavasti tytöt vetää todella hyvän suorituksen! Parannusta on tullut huimasti viime vuoden jo korkeaan tasoon, mutta niin on varmasti muillakin joukkueilla. Jännitän tietenkin myös HAC Enchantedin puolesta ja toivottavasti niillä menee todella hyvin, loukkaantumisesta huolimatta. No, kunhan Venus, Elite ja Enchanted kaikki pääsevät SM-kisoihin niin olen happy happy.

Junnukisat on vasta sunnuntaina, niin niitä videoita joudun odottelemaan maanantaille asti. Silloin saa hermoilla Jaguars Jupiterin ja Jaguars Saturnuksen puolesta, mutta hyvin niillä varmasti menee!

Harmittaa aika paljon kun ei itse pääse paikan päälle tyttöjen kanssa! Mutta onneksi kisastudioni Jenni pitää mua ajan tasalla tuloksista ja ohjelmista! :D SM-kisat tulee varmaan hermostuttamaan niin paljon enemmän! Taitaa olla ensimmäiset SM-kisat jotka jää väliin sen jälkeen kun oon lajin alottanut joskus vuonna 2003!

Vähän viime kauden kuvia fiilistelyksi!

Strebat

Chant

AA

Mun ihanat apinat<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti