Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Imperial Palace

Kioton keisarillinen palatsi avaa mystiset ovensa vierailijoille ainoastaan kuusi päivää vuodessa (muina päivinä sisään pääsee jos anoo lupaa kaksi viikkoa etuajassa ja lähettää toimistolle pinkan papereita, passikuvia ja passikopioita yms.) ja tänään sattui olemaan yksi niistä päivistä! Kai ja Nancy lähti jo seitsemältä aamulla Toji-temppelin kirpputorille, mutta koska mulla oli eilen vähän huono ja väsynyt olo, niin päätin mielummin nukkua. Hyvä niin, koska ei siellä kuulemma muuta myyty kun kimonoja ja muuta kallista!

Tarkoitus oli tavata Kai ja Nancy Imadegawan asemalla yhdeltä, mutta yliopistolla oli joku ihme härdelli ja sieltä lähti ainoastaan Kyoto Sangyo Express busseja lukiolaisille ja mua ei huolittu mukaan! o.O Kun puolen tunnin jonotuksen jälkeen vihdoinkin tuli sellanen bussi johon sain mennä, olin jo sen verran myöhässä ja kärttynen, että kävin ostamassa frappuchinon matkaevääksi, ja lopulta olin kuitenkin ihan ajoissa Imadegawalla! :D

Itse palatsi oli aika kova pettymys... Jotenkin luulin, että kun on tollaset turvajutut että pääsee sisään, niin se olis tosi hieno, mutta esimerkiksi Nijon linna oli paljon kivempi! No, käveltiin se palatsi läpi puolessa tunnissa ja suunnistettiin kotia.


Origamia

Origamia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti