Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

perjantai 5. marraskuuta 2010

Nuha iski joten olen ollut vuoteen omana nyt pari päivää. Tänään minun oli kuitenkin pakko voimattomasta olosta huolimatta lähteä keskustaan nostamaan rahaa ja ostamaan lounasta huomiselle luokkaretkelle. Kävin myös uudessa lempikaupassani Pink Lattessa ostamassa sukat ja voi vitsit että oli hyvä juttu että mulla oli päällä mun uusi Pink Latte pipo! Kaupan myyjä sekosi täysin kun näki piponi ja pakkasi sukat sydämenmuotoiseen Pink Latte peltipurkkiin, jonka se laittoi Kyoto special Pink Latte laukkuun (arvoltaan 20 euroa) jonka se vielä pakkasi hienoon Pink Latte muovikassiin :D Sain kiitokset ja kumarrukset kaikilta kaupan myyjiltä kun lupasin palata vielä monta kertaa kauppaan! :D

Nyt on lounaan laittaminen meneillään, suunnitteilla on tehdä kylmä bento-boksi (eli japanilainen lounasboksi) johon tulee riisiä, mustekalan näköisiä nakkeja, maissia, purkkipersikkaviipaleita ja keitetty kananmuna.

Joten Örmelöiseni, jos luet tätä, ole musta ylpeä!! Keitin just ensimmäisen kananmunani ilman kananmunankeitintä :D:D En oo snobi enää! (Hei muuten, lähetäppä osoitteesi jos luet tätä niin saat joululahjan :p)

Terveisin, ei-maailman-hiljaisin kaksonen (osa kaksi :D)

Huomenna on vuorossa reissu Mount Hieille, toivottavasti flunssa antaa periksi, mutta mulla on mukana niitä ihania maskeja mitä flunssaiset täällä Japanissa käyttää, niin eipähän ihmiset kattele vihaisesti. Pitää myös muistaa, että täällä on TODELLA epäkohteliasta niistää ihmisten edessä, joten sisään vetäminen kunniaan ja niistämiset jätetään vessakeikoille. Huoh....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti