Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

En IKINÄ enää osta lentolippuja!!!!! Ainakaan Kilroylta!

Eli sain siis tänne tullessani vasta tietää että koulu loppuu jo 25.1 eikä 25.2 niinkun kaikkialla sanotaan (vieläkin netissä lukee niin!)... Tästä tuli mulle ISO ongelma koska Antilla oli jo lentoliput tänne 4-21.3 eikä mulla todellakaan oo varaa olla täällä kaksi kuukautta reissussa kodittomana!!

Joten pistettiin Operaatio Lentolippuen vaihto pystyyn. Tätä ennen olin siis ite käyttänyt 50 euroa jo Kilroylle että sain oman lippuni vaihdettua toukokuulta tolle 21.3 päivälle...

Missään nettisivuilla ei ollut mitään tietoa mistään vaihtomahdollisuuksista, niin pappa soitteli sitten Finnairille ja Ebookersille Suomesta. Finnairilta tuli AIVAN EHDOTON EI ja ettei lippujen vaihto ole mitenkään mahdollista. Ebookersilta onneksi tuli aivan eri vastaus! Eli liput piti upgradeata hintaan 260 (jos oikein muistan) ja sitten lennot saatiin vaihdettua 31.1-14.2 ajalle! Whoop whoop! Luulin jo että selvittiin näin vähällä, mutta EI!!

Heti kun sain tiedon siitä, että Antin liput on vaihdettu niin pistin ite Kilroylle siirtotiedon että haluun samalle lennolle kotiin 14.2 ja jouduin taas maksamaan siitä 50 euroa. Seuraavana päivänä tuli tieto, etten enää mahtunut koneeseen, joten mulla on nyt siis lippu kotiin seuraavana päivänä 15.2. Laitoin heti Kilroylle tietoa että onko mahdollista päästä jollekkin jonotuslistalle sille 14.2 lennolle ja taas päivän odottelun jälkeen selvisi, että jos maksan 75 euroa niin saan upgradeatun lipun ja mahdun koneeseen. Asia oli kuitenkin todella kiireinen koska paikkoja oli todella vähän jäljellä. Maksoin kiireisesti lipun ja jäin odottamaan uuden lipun tietoja sähköpostiini.

Koko päivän odottelin ja kun illalla vihdoinkin tuli sähköposti uutiset eivät olleet todellakaan sitä mitä odotin. Oi hupsis! Kilroy oli vahingossa veloittanut ne 75 euroa TANSKAN KRUUNUISSA ja että mun pitää nyt mahdollisimman pian maksaa uudestaan euroissa että saisin paikan.

Eli tähän mennessä olen maksanut 435 euroa ja 75 tanskan kruunua ja en ole vieläkään saanut lippua oikeeseen koneeseen!! Että tällasta... Kai mun pitää taas odottaa päivä ennenkun selviää koska oikein pääsen täältä kotiin ja paljonko joudun vielä maksamaan...

(Muuten täällä on kaikki hyvin, koulu on aika helppoa mutta läksyjä tulee kilokaupalla, joten en kauheesti oo ehtinyt kirjoitella! Yritän kertoo enemmän koulusta viikonloppuna kun eka viikko on ohi!)

2 kommenttia:

  1. Sv: Ojdå, jaa du är minsann inte ensam! :) Jag känner några få som har samma fobi som mig, men det känns alltid lika lättande att få höra att någon annan har likadant ;) Jobbig fobi, brukar du bli magsjuk i alla fall eller?

    VastaaPoista
  2. Sv: Haha, det låter som att du har precis likadant som mig då! ;D Om jag hör att någon mår illa blir jag genast rädd och inbillar mig att jag också kommer börja må illa.. rätt så fånigt egentligen men så är det bara :)

    VastaaPoista