Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

torstai 23. syyskuuta 2010

Huono päivä o.O

Ihan mälsä päivä!! Lähettiin shoppailee Katin ja Nancyn kanssa ja vaikka siellä oli kaikkee kivaa vaatetta niin ykskään niistä ei sitten tuntunukkaan oikeelta ja sitte alko ärsyttää... Aloin sitten kattoa Antille vaatteita mielummin koska se on helpompaa, mutta sitte iski kauhea ikävä ja purskahdin itkuun keskellä kauppaa! o.O Japanilaiset hätäänty ja pörräs mun ympärillä hermona kunnes sanoin vaan että olen kunnossa ja lähin pois... Sen jälkeen ei huvittanut enää shoppailla yhtään...

Shoppailun jälkeen käytiin ostamassa ruokaa ja sitten iski järkyttävä ärsytys!! Laskin eilen että olen viikossa käyttänyt 100 euroa ruokaan, joten jos jatkan samaan malliin tuun käyttämään 400 euroa kuukaudessa ruokaan... Eikä tässä vielä kaikki... Sillä 400 eurolla en edes saa HYVÄÄ RUOKAA!! Sitten meni hermot ja mua alkoi ketuttaa koko vaihto ja halusin vaan kotiin I-houselle nukkumaan... No juttelin sitten Skypessä papan kanssa niin fiilis parani ja keksittiin jopa mulle uusia juttuja mitä voin syödä aamupalaksi!^^

Mutta nyt lähen nukkumaan, kello on paljon ja huomenna meillä on Saturday Jamboreen harjoitukset aamulla! Mutta siitä kerron myöhemmin lisää! Hyvää yötä! (Kuvia en ole jaksanut tänään siirtää koneelle, niin ne tulee myöhemmin!^)

1 kommentti:

  1. Aww, dude! Måste vara en helt otrolig upplevelse nog fast det tar sin tid att vänja sig. När jag flytta till London (som ju är super nära Finland) var det en ganska stor shock för mig eftersom Tooting ser ut som mini-Indien! :) Gröt och sylt är ganska basic månne de int har det där! När du blir utråkad skicka postkort/brev/whatever :D. Du ser Antti snart!! HUGGGSS!!!

    VastaaPoista