Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

lauantai 25. syyskuuta 2010

Maailman siisteimmät jäätelöannokset!!

Tänään ei oo kauheesti tapahtunut mitään, mulla oli tarkoitus olla löhöilypäivä, hengailla I-housella ja skypettää Antin kanssa kun ei oltu puhuttu moneen päivään, mutta sitten Antille tuli muuta menoa niin lähin Kain, Annen, Katin ja Nancyn kanssa ettimään halvempia shoppailupaikkoja. Matkalla törmättiin Kioton kaupungintaloon.

Ei oikein löytynyt mitään hyviä paikkoja, eksyttiin tosi kalliille turistiauleelle sun muuta. Monen tunnin etsimisen jälkeen löydettiin kuitenkin yks kauppa josta sai halpoja vaatteita ja ostin sitten perus valkoisen pitkähihaisen paidan ja skottiruudullisen minihameen^^ Käytiin myös sadan yenin kaupassa ja ostin sieltä ihan sikana kaikkia kivoja tarroja! :D Tuntuu kun olisin taas ekalla luokalla, koska täällä kaikkien koulutavarat on vielä yliopistossakin värikästä, täynnä tarroja ja söpöjä tekstejä, kynät on kaikki jotain värikkäitä tusseja ja pyyhekumit cupcakejen tai sushin muotoisia!

Löydettiin myös siistein jäätelöbaari ikinä!!!
50 000 yenin jätskiannos!! (eli noin 500 euroa!)

Ei sitten päästy Nancyn ja Kain kanssa kattomaan fudista tänään... Ai niin en tainnut täällä sitä vielä kertoa! o.O En muista :D anyways, eli saksalaispojat Lukas ja Henry on kovia futisfaneja niin ne oli tänään italialaisen Michelen kattomassa paikallisen Kyoto Sangan peliä. Nancyn, mun ja Kain oli tarkoitus mennä mukaan, mutta informaatiokatkoksen ja huonon suunnittelun takia ei sitten ehditty mukaan. Peli oli kuulemma tosi huonoa, mutta sitä oli kuitenkin kuulemma tosi hauska kattella, niin ensi kerralla lähetään poikien kanssa sinne! Hihi!! Siitä tulee hauskaa! :D

(Ainii! Ite unohdin aamulla kameran kotiin, joten kaikki tän päivän kuvat on Nancyn ottamia!^)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti