Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

tiistai 14. syyskuuta 2010

Lähtöjännitystä!

IIK NYT SE SITTEN ISKI SE JÄNNITYS!! On sitä kyllä odoteltukin ja ihmettelen vieläkin miten myöhäseksi se jäi! :D Lento lähtee 27,5 tunnin kuluttua ja vatsapohjassa tuntuu jo niitä tuttuja hermostuneita perhosia! Olin varautunut siihen, että stressaan koko viimesen kuukauden ennen lähtöä mutta ei tässä ole tuntunut mitenkään erikoiselta kun vasta tänä aamuna. Luultavasti syynä on ollut se, että olin valmistautunut olemaan reissussa koko 10 kk ja nyt kun viime hetkillä se lyhenikin 6 kuukauteen, niin enää tämä vaihto tuntuu vaan pitkältä loma-matkalta! Ja onhan tätä maktaa odoteltukkin jo kauan!

Kiotossa on tämän hetkisen säätietoduksen mukaan +19°C (kello on siellä 20:08) ja kun saavun Osakaan torstai-aamuna, on luvattu +27°C, sateista ja ukkoskuuroja. Ensimmäisen viikon lämpötilat pyörivät siinä 23°C ja 28°C välillä mutta sadetta ja ukkoskuuroja on luvattu koko viikolle... Saa nähdä jos säätiedotukset osuvat oikeaan! :D

Onhan tässä vähän vaikea pakata, kun olen periaatteessa ainoastaan talven Japanissa, niin paljonkohan kesävaatteita tässä nyt joutuu pakkaamaan mukaansa? o.O Ehkä ostan sitten siellä kesävaatteita jos tulee tarve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti