Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

lauantai 11. joulukuuta 2010

Cheerleadingin SM-kisat!

Kaiken konehassakan ja kipeena olemisen takia unohdin ihan kokonaan etta tanaa on Helsingin Jaahallissa Cheerleadingin SM-kisat! Iiik! Mulla on taas oma tilanneraportoija Jenni paikalla ja toivottavasti Jaguars Venus vetaa mahtisuorituksen ja yhta hyvan sijoituksen kun karsintakisoissa!^^ Ekat SM-kisat jotka missaan moneen moneen moneeeen vuoteen... Onhan se pikkasen nostalgista! 

Anyways, koneen korjaaminen ei siis ainakaan tanaan onnistunut, Kioton suurin elektroniikka-kauppa kylla korjaa kaikke PCista iPodeihin muttei Macceja... Lahin Apple-kauppa loytyy Osakasta jonne en kuitenkaan jaksanut enaa raahautua kipeena... Eli se reissu jaa sitten ensi viikonlopulle ellei yliopiston konekorjauspaikka saa ihmeita aikaiseksi! 

Suunnitelmissa taitaa kuitenkin olla uuden koneen hankkiminen (ei kyllakaan taalta vaan ihan kotisuomesta ja mamma saa tuoda tanne! Enaa periaatteessa 15 paivaa! Talla hetkella kaytan Olgan konetta ja se on vahan vaikeata, silla kone on puolaksi japanin nappiksella... Huoh! Mutta tassa tilanteessa ei ole varaa valittaa!

Mutta nyt lahden siivoomaan huonetta, oon elanyt kun possu koko viikon kun oon ollut kipea ja kamppis poissa, joten huomenna kun kamppis palaa I-houseen huomenna niin huone on tip-top!^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti