Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Sheiverit jejee!

Tanaan taisin kohdata vaikeimman asian Japanissa tahan mennessa! Yritappa ite kirjoittaa esseita japanilaisella nappiksella japaninkielisella Wordilla, viela PC wordilla jota en edes suomeksi osaa kayttaa! Huoh! Onneksi Nancy pelastaa ja kunhan kirjoitan esseen talla koneella niin saan muuttaa rivivalit ja lisata footnotet sen koneella. Tasta syysta paatin etta huomenna jos ei kampuksella pystyta macceja korjaamaan niin tama tytto lahtee Osakaan Apple-kauppaan, vaikka missaisinkin ehka vikan tunnin (mulla on 4 tuntia aikaa kayda Osakassa ennen viimeisen tunnin alkamista, niin hyvalla tuurilla ja sopivilla junilla ehdin juuri ja juuri hoitaa asiat!).

Sellasia hyvia uutisia viela, mun aani on palannut! Ainakin melkein! Michelekin sanoi etten enaa kuulosta 60-vuotiaalta ketjupolttajalta! Hurrraaa! Lampo kylla jostain syysta nousi eilen illalla, mutta voi olla etta se oli vaan rasittavan paivan jalkeista lampoa... Toivotaan etta ma nyt paranen nopeasti, silla ensi perjantaina meilla on taalla talolla joulujuhlat ja lauantaina suunnitteilla olisi, etta kaikki vuokraa kimonon ja mennaan vahan sightseeaamaan kimonot paalla!

Mutta sitten paauutisiin!

Jaguars Venus ylsi eilisissa Cheerleadingin SM-kisoissa mahtavaan viidenteen sijaan puhtaalla ja supermahtavalla ohjelmalla! Kaikki kattoo nyt:

Jaguars Venus Cheerleadingin SM-kisat 2011

That's all, folks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti