Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

tiistai 21. joulukuuta 2010

Kuvia!

Tässä lisää purikura-kuvia kimonopäivältä jotka sain tänään Nanamilta!



Lopulta vielä kaksi kuvaa mun valmiista decoden-iPodista :D Oli ihan hauska kokeilla, mutta onneksi toi lähtee tosta irti, koska on toi aika viisivuotiaan iPodin näkönen nyt :D



Iiiik Tokioon lähtö parin tunnin kuluttua! Vähän stressaa, koska oon normaalisti tosi suunnitelmallinen, mutta tällä kertaa ei olla suunniteltu mitään kun ei muita oikein kiinnosta suunnitella. Mulla o onneks salaisia omia suunnitelmia, että sitten kun päästään Tokioon ja kukaan ei tiedä minne mennä, niin mulla on ehdotuksia vaikka millä mitalla :D Ensin pitää vain hankkia kartta! Mutta seuraavaksi bloggailenkin sitten varmaan joulun jälkeen! Tokiosta tulen takaisin jouluaaton aamuna, joten ellen ole ihan superpoikki yritän saada Tokionkuvat ja bloggaukset hoidettua silloin alta pois, ettei jää roikkumaan, etenkin kun jouluaatosta tulee varmaan taas lisää tarinaa ja kuvia!

Mutta jouluun asti heippa!^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti