Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

maanantai 6. joulukuuta 2010

German Christmas market

Sunnuntaina lähdin Nancyn, Annen, Kain, Nobun ja Mion kanssa Osakaan saksalaiseen joulumarkkinaan tutustumaan. Kai ja Anne on molemmat Saksasta ja ne on ollut tästä super-innoissaan jo todella kauan!

Anne, Mio ja nukkuva Nobu

Kai ja Nancy

Vähän harmitti, sillä japanilaiset olivat suunnitelleet päivää ja me oltiin eurooppalaisina taas vaihteeksi aika pihalla. Lähdettiin jo yhdetoista aikaan liikkeelle ja kahdentoista jälkeen oltiin Osakassa. Sitten vasta selvisi, että japanilaiset oli suunnitellut että shoppaillaan ennen markkinoita. Itse olisin mielummin jäänyt kotiin tekemään läksyjä, mutta kävelin kuitenkin viisi tuntia kiltisti muiden perässä ostamatta muuta kun yhdet sukat.

Porukka kasassa!


Ironic, much?


Koirien vaateliike

Charcoalholic? o.O

Koirien sisustusliike joka möi kaikkea koiransängyistä ruokakuppeihin ja sohvalle-kapuamis-lautoja jos koira on niin pikkuruinen (tai läski) ettei se pääse itse sohvalle kapuamaan :D

Ihania omena ja päärynäpeilejä!

Oltiin Nancyn kanssa käyty jo kaikissa paikoissa, mutta onneksi päästiin tällä kertaa katsomaan kunnolla American districtiä! Siis huhhuh! Japanilaiset on siis tehneet "pienen Amerikan" keskelle Osakaa ja kaikki USA:n kulttuuriin liiittyvät jutut on tungettu mukaan ja tietenkiin kaikki löytyy potenssiin biljoona. Esimerkiksi, hoppareita ei Japanissa ole oikeastaan näkynyt, mutta tämä kaupunginosa oli niin täynnä gangstereita ja amerikanrautoja ja Britney Spears kopioita että oikein hirvitti! Eksyttiin myös vähän alueelta pois ja yhtäkkiä Nobu panikoi ja käski juosta pois... Selvisi, että oltiin jossain Meksikon mafian kielletyllä alueella, ja meitä jopa lähti seuraamaan sellanen amerikanrauta jossa oli tummennetut ikkunat ja meksikon liput! Hui! o.O Ja Antti vieläkin ihmettelee, miks en innostu siitä maasta :D

Niin missä kaupungissa me oltiinkaan?

American district


Jäbät huudeilla :D

Ne innostui jopa posettamaan :D

Löydettiin siistejä maalauksia Osakan asemalla! Päästiin paparazzaamaan oikein kunnolla niiden kanssa! Kaikki nämä kuvat on siis Nancyn tai Annen ottamia. (Harmi, kun Annen kuvat on salamalla otettuja o.O)

Mio sai uuden perheen!

Oon huono ottamaan koppeja o.O

Anne sivunkääntäjänä

Kai tirkisteli maalauksen sisään!

Omnomnomnom!

EEEP!

Vähän pituuseroa!

PULUT HYÖKKÄÄ JOPA MAALAUKSISSA!!

Puluista tuli mieleen, toi hullu Nobu teki jotain todella ällöä eilen! Keskellä Osakaa oli iso mustikkapuska joka oli täynnä puluja. Nobu käveli muina miehinä puskan luo, hätisti siitä pulut pois ja nappasi pari mustikkaa naamariin. HYI!!!Löytyi jopa Suomen lippu!^^

Viiden jälkeen lähdettiin siirtymään kohti Umeda Sky Buildingia ja Joulumarkkinoita! Itse markkina oli aika pieni, todella ylihinnoiteltu (esim kupillinen Glühweiniä maksoi 10 euroa ja yksi piparkakku maksoi 5 euroa!) mutta ihan kivaa oli! Etenkin saksalaiset tykkäsi, koska jokaisessa pienessä kojussa oli vähintään yksi saksalainen niin ne pääsi oikein olan takaa juttelemaan!

Pinkkiä ja sinistä pop cornia! Oli aika hyvää :D

Hattaraaa<3


Ne on kaikkialla!!

Puolalaistytöt

Vähän kokoeroa


Nähtiin jopa joulupukki!


Lähdettiin Nancyn kanssa jo tunnin pyörimisen jälkeen koska meidän jalat oli ihan kuolleita! Junalipun ostaminen olikin sitten vähän vaikeampi operaatio, sillä mentiin vaikeampaa, mutta nopeampaa, reittiä kun viime Osakan reissuna. Ensin meinattiin vahingossa ostaa lippu Tokioon, sen jälkeen kun saatiin Kiotoon lippu, niin meinattiin nousta väärään junaan! Onneksi lopulta löytyi oikea juna ja päästiin kotiin turvallisesti :D Illan kruunasi tietenkin kotona odottava läksyvuori...

Tänään pidin ensimmäisen esitelmäni Japanissa (englanniksi kuitenkin) ja hermot meni! Ensinnäkin, multa on lähtemässä ääni ja oli tosi flegu olo tänään koulussa, joten päätin mennä viimeiselle tunnille ainoastaan pitämään esitelmäni. Kun pääsin koululle selvisi että yksi ryhmän pojista ei viittinyt saapua paikalle, koska oli juuri feilannut jonkun tärkeän kokeen ja sitä ärsytti liikaa. Toinen ryhmäni pojista yritti   selittää opettajalle että voitaisiin odottaa ensi viikolle. Koska olin kuitenkin raahautunut paikalle kipeänä, mä nostin kauhean äläkän ja sanoin että mä vaikka vedän sen toisen pojan osan itse mutta viikkoa mä en enää odota! 

Kun me sitten aloitettiin meidän esitelmä, niin se toinen poika luki paperista kaikke ihan outoa joka ei mitenkään liittynyt meidän esitelmään Ruotsin ja Japanin ulkomaanavun eroista, ja meidän Powerpointissa luki ihan eri asioita kun mitä se poika luki! Se ei sitäpaitsi osaa sanoa englanniksi muuta kun "This is difficult." joten kukaan ei saanut selvää mitä se paperista oikein luki. Loppuesitelmä menikin helposti, sillä mä olin kirjoittanut meidän Powerpointin, niin oli helppoa vetää myös sen puuttuvan tyypin osa. Mutta kyllä mua ärsytti!! Lopulta jäin kuitenkin koko tunnille, sillä se on kuitenkin mun lempikurssi täällä, niin en halunnut missata mitään. Sitä opettajaa tulee ikävä, se on ehdottomasti lempiopettajani ikinä, voittaa jopa David Spoonerin ja Simon Wallenin, jotka molemmat on supermahtavia opettajia! 

Huomenna mulla on pitkä koulupäivä, ja sen jälkeen paikalline cheerleadingjoukkue järjestää jonkun ihme Cheer stagen ja mut kutsuttiin sinne, niin käyn katsastamassa minkälainen se on! 

Siihen asti, しなないでください! (uusi suosituin lause täällä, jota kaikki hokee, shinanai de kudasai, eli älä kuole!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti