Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

HALLOWEEN!

Olipas muuten todella kiva ilta eilen! :D Vietettiin siis Halloween bileitä I-Housellaja täällä Halloweeniin panostetaan todella paljon, niin fiilis oli jo sen takia katossa!^^ Viideltä I-Houseen alkoi saapua vieraita jotka erikoisluvalla sai tämän illan tulla Eurooppaan (eli neljänteen kerrokseen) bilettää meidän kanssa! Hengailtiin siellä sitten pari tuntia tanssien ja juoden ja otettiin satamäärin kuvia kaikkien puvuista. Itse olin pukeutunut Stitch-kigurumiin, eli japanilaiseen pyjamatyyliseen pukuun joka esitti Stitchiä Lilo & Stitch leffasta.

Getting ready

Piotr, minä ja Emi (mun kämppis)

Kai (gangsta), Kati (kissa), Lucille (B-girl), minä ja Anne (kissa)!

Birgir nörttinä ja minä

Suomitytöt!

Nobu!

Lukas, varmaan nätein geisha ikinä!

Tuxedo Kamen-sama ja Sailor Moon! (DEN MASKERADE ROSEN!!) :D

Spiderman! Eli Henri!

Minä ja Emma

Becky (Pikachu) ja minä

Nancy :D

Minä ja Emi

Piotrin superhienot meikit!!

Päivällinen

Tollasia täällä talossa asu!! o.O (Olga)

Onneksi Samurai-Romain pelastaa kun aseella uhataan :D

Gangstat :D

Kigurumi-jengi! minä ja Michele

Ainoa kalja jota oon ikinä juonu :D (Gian Marco)

Stitch!

Minä, Saki joka oli viime vuonna Jyväskylässä vaihdossa ja Kati!


Bileet oli tosi onnistuuneet, mutta vierailijoiden vierailuaika loppui kymmeneltä, joten sen jälkeen siirryimme Nijoon baariin jossa vietettiin myös Halloween-teemailtaa. Jo ennen baariin meno selvisi, että täällä Halloween todellakin on se yksi ilta vuodesta kun naiset voi pukeutua (tai oikeestaan jättää pukeutumatta) TODELLA skimpy vaatteisiin! Baarissa ei tainnut näkyä muuta kun rintsikka-minihame meri! Ensin mietittiin hetki, että tultiinko strippiklubiin vai normaaliin klubiin! Itse klubi oli todella pieni mutta onneksi ihmismassalta vältyttiin! DJ oli todella surkea, suurin osa musiikkia oli jotain 90-luvun hittejä joita se soitti noin 10-20 sekuntia jonka jälkeen biisi vaihtui. Mutta pääsinpähän tanssimaan!! Olin niin onnellinen sillä en ole käynyt tanssimassa huhtikuun jälkeen!! Ja baareissa tanssiminen on kuitenkin mun lempiharrastus!<3 

Baarilla oli oma valokuvaaja joka otti kuvia ihmisistä pitkin iltaa ja muita vaihtareita niin nauratti kun se tuli koko ajan ottamaan musta kuvia ja yritin kääntyillä pois kun en halunnut kuvaan :D Illan lopussa DJ vaihtui ja musiikki parani (vanhoja hittejä ne kuitenkin soitti!) niin pääsin oikein kunnolla tanssimaan ja vitsit että sitä onkin ollut ikävä!! Kun tuun takaisin Suomeen täytyy taas alkaa käymään useammin tanssimassa! 

Koska olin ainut joka ei juonut, mun piti pitää vähän ihmisiä silmällä, etenkin koska taksimatka takaisin I-Houselle olisi riivatun kallis ellei taksia täytettäisi kokonaan, mutta lopulta mun jalat oli niin hellinä tanssimisesta, etten melkein pysynyt pystyssä, joten nappasin mukaan kaikki jotka oli valmiita lähtemään, ja uberbilettäjät jäi vielä baariin pariksi tunniksi.

Baarissa tapahtui tietenkin kaikennäköisiä baarikommelluksia, mutta niitä ei tarvitse täällä mainostaa! :D Ilta oli kuitenkin todella onnistunut!^^ Tulin takaisin kotiin joskus kolmen aikaan ja koska ei väsyttänyt, jäin koneelle vielä hengailemaan, ehdin jutella mamman kanssa hetken Skypessä ja lopulta Anttikin pääsi koneelle!<3 Nopeasti se aika vierähtää kun Antin kanssa puhuu ja lopulta se passitti mut nukkumaan kun ei saanut enää mitään selvää mitä yritin sanoa kun olin niin väsynyt että puoliksi nukuin, puoliksi mumisin kaikke hassua ananaksista ja kookoksista :D3 kommenttia:

 1. Heippa! Kyselisin tuosta stitch asusta! Onko minkä kokoinen ja olisitko kiinnostunut myymään jos se vielä sinulla on? Olen itse 178 cm pitkä ja olen miettinyt olevani penkkareissa stitch. Olen katsonut niitä asuja ebaysta kiinasta, mutta en tiedä ehtisikö enää tulla 14.2. mennessä. Katselin googlen kuvahakua ja sattui tämä postaus. Toivottavasti vastaat vaikka ilmeisesti olet lopettanut jo tämän blogin! Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostilla oona.vipuveraja@suomi24.fi
  Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tai laitatko mielummin sähköpostia niin huomaan kun olet vastannut :)

   Poista
 2. moii!

  mistä sie ostit ton sun puvun?

  VastaaPoista