Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

perjantai 29. lokakuuta 2010

Nyt olen sitten tämänkin kokenut :D

Tänään pääsin ensimmäistä kertaa kattomaan Kyoto Sangyon cheerleadingjoukkueen, Stardust leadersien, treenejä ja oli aika... kiinnostavaa :D Siis Japanihan on ihan top cheerleading maita mutta nämä ei kyllä ollut mitenkään kauheen top :D Mutta mulla oli kuitenkin tosi hauskaa ja aijon ehdottomasti jatkaa treeneissä käymistä ehkä kerran viikossa tai kahdessa viikossa!

Ensinnäkin, tyttöjä on ainoastaan 12 (treeneistä puuttui tänään 3), joten sillä määrällä ihmisiä ei kauheasti stunttailla. Toiseksi, koska kyseessä on yliopiston joukkue, harvat jaksavat treenata enemmän kun vuoden-kaksi, joten taso ei oikeen pysty nykyisestä nousemaan. Kolmanneksi, huomaa, että joukkue on kattonut Bring it on:in vähän liian monta kertaa, koska ne tekee juuri niitä asioita mitä en itse kestä cheerleadingissä ollenkaan, eli huiskien heiluttelua ja sellasia pepunheilutustansseja ja typeriä Go team go yeah we rock huutoja kesken ohjelman :D

Mutta tässä kuitenkin pari videota kiinnostuneille!^^ Jostain syystä videot ei haluu toimia blogissa, joten pistin Youtuben kautta (videot näkyvät ainoastaan näiden linkkien kautta, niitä ei Youtubesta etsimällä löydy):

Kyoto Sangyo Stardust leaders linkki

Kyoto Sangyo Stardust leaders, toinen linkki

(Ai niin, anteeksi että taustalla kuuluu pingistä koko ajan, pingispelaajien treenit oli samassa salissa :D)

Yksi asia mistä Venuksen tytöt ilomielin saisi ottaa mallia on treenien kuri! (kaikella rakkaudella tytöt<3) :p Aina kun valmentaja puhui niin tytöt seisoi hiljaa perusasennossa (löysässä kuiteski!) ja joka asian jälkeen kaikki huusi aina kuorossa HAAAAI!! (eli kyllä) ja joka neuvon jälkeen kiittelivät kunnioittavasti valmentajaa ja kumarsi!^^ Oli ensin aika hullunkurisen näköistä puuhaa, mutta oishan se ihan kivaa jopa :D

Näin valmentajille kuuluu puhua! :D

Erikoisinta treeneissä oli ensinnäkin se, että ne käytti kasetteja musan soittamiseen. Kasetteja! Niitä oli varmaan lähemmäs sata! :D Huhhuh....

Toiseksi, tytöillä oli ihme tapa tunkea kenkiinsä kaikki treenisalin roskat :D Kaikki huiskista irronneet palaset, laastarit, teippipalat yms poimittiin ylös ja laitettiin kenkien sisään :D Ihme juttu!!

Kolmanneksi, treenien hierarkia! Vanhimmat tytöt toimivat joukkueen valmentajina, vuotta nuoremmat vetävät lämpät, venytykset ja muut rutiinihommat. Muut treenaavaat ihan normaalisti, paitsi joukkueen nuorimmat jotka on joukkueessa ainoastaan tekemään kaikki tylsät ja raskaat hommat. Tässä joukkueessa niitä tyttöjä on kaksi. Eli tytöt ei pääse stunttailemaan ollenkaan ja tansseissa ne ovat aina takarivissä. Tyttöjen kuuluu hoitaa matot paikoilleen, tuoda kaikille joukkuelaisille huiskia ja hoitaa huiskat ja kyltit oikeisiin paikkoihin, kantaa kaikkia tavaroita treenisalista toiseen, hoitaa musiikit vaikka valmentaja seisoo vieressä ja tytöt itse ovat aina takarivissä. Teki melkein pahaa kun katto niiden panikoivia ilmeitä kun musan etsiminen sadasta kasetista kesti liian kauan tai kun huiskat olikin väärässä paikka! Tytöt juoksivat ympäriinsä koko ajan ja hoitivat asioita kun muut katsoivat vierestä ja pomottelivat ja käskivät... Mutta maassa maan tavalla!

Viimeisenä muistutus siitä, miltä kunnon cheerleading näyttää ja paljon terveisiä ja haleja ja pusuja rakkaille kuumille kissoille, eli Jaguars Venukselle!<3 Ja tsemppiä karsintakisoihin!! Pistäkää kunnon bileet pystyyn ja knock their socks off!!

Jaguars Venus SM-kisoissa viime helmikuussa!


Mitäs muuta mulle kuuluu... No, toissapäivänä jouduin sitten ottamaan lävistyksen pois koska se vaan paheni niin en halunnut että se tulehtuisi... Nyt on koko ajan vähän alaston olo ja leikin huulellani koko ajan  vaikka siinä ei ookkaan enää lävistystä! :D

Sellanen uutinen vielä, että sunnuntaina tai viimeistään maanantaina Kiotoon iskee kauden ensimmäinen taifuuni, Chaba-niminen komistus, kuulemma todella raju, joten meijän neljän päivän koulukarnevaali on vaarassa peruuntua kokonaan! Jos taifuuni iskee, niin I-housesta ei saa lähteä ulos ollenkaan! Toivotaan kuitenkin ettei näin käy, koska maanantaina olisi koulun kanssa reissu Naraan!

Ai niin! Näin myös ihmeellisimmin pukeutuneen ihmisen Japanissa tähän mennessä! Treenien aikana ohi käveli suht isokokoinen, lihaksikas mies jolla oli päällä iso nahkatakki, maailman tiukimmat pillifarkut ja KORKEAKORKOISET stripparisaappaat! o.O Siis tällaset:

Vaikka oonkin nähnyt kaikennäköisiä hassunnäköisiä ihmisiä, tämä vie kyllä voiton! Huhhuh :D

Mutta nyt koeviikko on vihdoinkin ohi ja kunhan taifuuni ei iske Kiotoon, niin tiedossa on viiden päivän loma!^^ Tai no, sunnuntaina pitää olla mainostamassa Suomea 11-15, ja maanantaina Naraan, mutta muuten suunnitelmia ei ole!^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti