Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Sushi wa oishikatta desu!^


Tänään lähettiin illalla porukalla syömään sushia! Mentiin keskustaan sellaiseen liukuhihna-sushibaariin ja siellä tosiaan riitti syötävää. Itse olin just syöny päivällistä ennen lähtöä (koko lähtö oli vähän extempore juttu) niin ei ollut kauhea nälkä, mutta maistelinpahan kuitenkin. Lohi-sushi oli kaikista parasta ja niin paljon parempaa kun sushi jota söin Suomessa! Oli kiva katella kaikkia niitä ihme sushipaloja liukuhihnalla ja yrittää arvata mitä ne kaikki oli. Ravintola toimi siis sillä periaatteella, että liukuhihnalta saa poimia ittellensä niin monta lautasta kun haluaa ja sitten kun on syönyt valmiiksi, niin tarjoilija laskee lautaset ja sen mukaan sitten maksetaan montako lautasta on syönyt.
Sushinauha ja kokki keskellä

Otettiin rumia kuvia :D

Sushiaaaa!

Nancy ei tykännyt wasabista!


Meidän pöytä

Lisää vaihtareita

Kolmas vaihtaripöytä

Menu ja Birgir

Mun kämppis Emi tais nähä jotain hyvää :D

Sushin jälkeen lähdettiin joenrantaan juomaan pari olutta, kun muut osti juomia niin mä hain ittelleni Starbucksista frappuchinon! Viimeinen juna kotiin meni jo yhdeltätoista, niin hengailtiin siellä joenrannassa vain noin tunnin ja otettiin hölmöjä kuvia :D
Nyt kello täällä on jo yksi mut onneks saan nukkua jopa kymmeneen huomenna. Monella ei ole huomenna mitään kursseja, mutta ittellä on sekä uskonnon että historiankurssi. -.- Mutta onneksi vasta yhdeltä!

Ei täällä kauheesti mitään tapahdu, koulu painaa päälle ja läksyjä tulee HIRVEESTI niin ei oikein ehdi tehä muuta kun opiskella viikolla. Kaikki vapaa-aika taas täyttyy kainennäköisestä koulutoiminnasta jotka alkaa täällä jo pikkuhiljaa tympiä. Huomen aamulla on taas joku kokous jostain koulujutusta jossa meidän vaihtareiden pitää mainostaa omia maita neljänä päivänä… Ainut kerta kun meillä vaihtareilla on neljä päivää vapaata koulusta ja mahdollisuus matkustaa niin meillä on sitten joku hiton pakollinen koulujuttu! Argh! Viikonloppuna on kaikennäköisä tutor-juttuja, on piknikkiä ja kuun kattelua, onneksi ne ei oo pakollisia… Harmittaa, koska viikolla meillä ei iltaisin oo kauheesti tekemistä (paitsi läksyjä) niin silloin voisi olla enemmän ohjelmaa, ja sitten viikonloppuisin olisi omaa aikaa tehdä mitä haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti