Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

lauantai 9. lokakuuta 2010

Friday is Arcade day!

Tänään päätettiin taas juhlistaa viikonlopun alkua käymällä shoppailemassa! Vaikka blogin perusteella voisi luulla että shoppailen koko ajan, niin joka reissulla tulee ostettua ehkä yksi juttu jos edes sitä! Ai niin, koska en oo kertonu viikosta kauheasti niin siitä ensin pari sanaa! Eli koulua koulua, eipä muuta! :D Eilen mua ärsytti pari asiaa tosi paljon niin lähdettiin illalla Nancyn kanssa Freshness Burgerin kautta shoppailee :D Siinäpä taisikin olla tän viikon ohjelma!

Freshness Burger!

Tänään siis lähettiin taas Freshness Burgerin kautta Shijoon shoppailee. Mukaan lähti Nancy ja Birgir ja Shijossa tavattiin Anne ja Kai. Pitkän shoppailupäivän päätteeksi oli tarkoitus mennä geisha-districtiin Gioniin illalla kävelylle, mutta vesisade sotki ikävästi suunnitelmat niin päädyttiin taas Namco Toweriin pelaamaan hassuja arcade pelejä :D

Löydettiin pinkki kauppa! :D Siellä myytiin esim. Corn Flakesin makuista huulirasvaa! :D

Ja nähtiin KFC! Olin kuullu että niitä on Japanissa mutta tämä oli eka jonka mä oon nähnyt! :DPoliisibussi!!

Air hockey

Lisää ilmalätkää!

Ja vielä vähän lisää!

Anne tanssimassa rumpupelin tahtiin :D

Nancy ja Kai innostui jostain ihme lego-pelistä ja käytti siihen 500 yeniä! :D

Otettiin myös porukalla Purikura-kuvia! Se oli tosi hauskaa ja tullaan varmasti ottamaan tosi paljon lisää näitä! :D Ensin tungetaan kaikki yhteen pieneen boksiin jossa otetaan pari hölmön näköistä kuvaa. Sitten siirrytään toiseen osaan boksia jossa automaattisesti muokatut kuvat tulee esille (esim silmät on tolleen typerän näkösesti suurennettu sun muuta :D) ja siellä saa sitten lisätä niin paljon krääsää ja pikkusälää kuviin kun vain mahtuu! Ja Japanissa tietenkin paikallisten tapaan tungettiin kuvat täyteen kaikkea hölmöä :D Oltiin ihan hukassa koska kone puhui tietenkin vaan japania, mutta onneksi saatiin kaikki selvitettyä ja kuvistakin tuli ihan hauskoja :D Voi vitsit että japanilaisilla on hassuja ideoita! Tää purikura on täällä tosi suosittua ja oikeesti hauskaa ajanvietettä!

Kai, Anne, Nancy, Birgir ja minä purikura-kuvissa (huom automaattisesti pyöristetyt ja suurennetut silmät :D)

Lisää purikuraa!

1 kommentti:

  1. En pysty ees kuvitella minkälaiset mun silmät olis ton suurennuksen jälkeen kun ne on luonnostaan aika isot xD Japsisilmät näyttää ihan kivalta silleen, kun ne on kuitenki aika pienet :D

    VastaaPoista