Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

perjantai 22. lokakuuta 2010

My first blog award!

Jeiijj!! Jag vill tacka Janina för min första blog award!^^


Till awarden hör till att jag ska berätta om tre saker som ligger närmast mitt hjärta o så ska ja skicka den vidare till 5 andra bloggare!

So here goes:

1. Min egen lilla familj, vilken består av mig och min pojkvän och vår katt!^^ Just nu är vi utspridda över världen (Antti i Mexico, jag i Japan o Tifa i Finland) men i Februari flyttar vi äntligen in under samma tak!

2. Min familj-familj hemma i Esbo!

3. Cheerleading, efter att själv ha härjat med sporten en tid, hållit paus i några år och nu tränat flickorna i Jyväskylä i två år, så känns de jättesynd att nu för första gången inte ha något med sporten att göra! Här i Japan ska ja gå o se på träningarna, men efter att ja kommer hem och flyttar till en ny stad så blir det första gången på många år som ja inte kommer att ha något med sporten att göra! 

Jag ger awarden till:
Min bästa syster Jenni^^ (som nog också skriver på finska :D)


och tyvärr ingen annan för de flesta bloggarna ja läser är finska :D
3 kommenttia: