Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

tiistai 12. lokakuuta 2010

The war has begun!

I-Housen työntekijä löysi meidän salaisen laittoman langattoman nettijutun... O-ou... o.O Ja täällä ei ole tarpeeksi nettikaapeleita tai kaapelipaikkoja kaikille, joten tästä lähtien täällä tulee olee kauhee sota siitä, kuka pääsee nettin ja kenen kaapelilla yms! Argh... Onneksi sain oman nettikaapelini Survival Kitissä viime perjantaina, niin pärjään sillä kunhan löytyy kaapelille paikka!

Muuten täällä on asiat ihan hyvin! Vähän alkaa mennä hermot tähän maahan mutta se on kuulemma normaalia! Normaalisti kolmen tai neljän kuukauden kuluttua tulee tällainen INHOAN KAIKKEA fiilis ja kaikki tuntuu vaikealta ja vaihto tuntuu mahdottomalta, mutta siitä pääsee kuulemma nopeesti yli! Mulla se taisi iskeä vaan vähän liian aikasin :D Joten sitä odotellessa lähen kauppaan ostamaan sitä ah-niin-ihanaa valkoista höttöleipää koska en haluu syödä heti kaikkea ruisleipää... Kokonainen pussi hävis jo ekana kahtena päivänä :D:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti