Täällä Bunny bloggailee seikkailuistaan vaihtarina Japanin Kiotossa! Opiskelen Kyoto Sangyon yliopistossa Japanin kieltä ja kulttuuria syyskuusta 2010 helmikuuhun 2011. Toivottavasti innostut seuraamaan toilailujani täällä nousevan auringon maassa, koska niitä riittää!

みんあさん、ようこそ!

lauantai 16. lokakuuta 2010

Kyoto Tower

Tänään kävin Kyoto Towerissa kattelemassa minkälaisessa kaupungissa sitä oikein asustaa! Pieneltä tää tuntuu ja ei se nyt kauhean isolta näytäkkään! Omasta mielestä tää paikka tuntuu vähä Helsinkiä isommalta, mutta olin kyllä toivonut vähän enemmän suurkaupunkifiilistä, on tää kuitenkin miljonnakaupunki! Noh, luultavasti saan sitten Tokiossa suurkaupungeista tarpeekseni vähäksi aikaa :D

Tässä kolmen tunnin (!) tornivierailun saldo! Tai saldona oli siis 260 kuvaa josta loppujen lopuksi käytin vain nämä iltakuvat eli kaksi tuntia auringonlaskun venailua oli ihan turhaa! Ensinnäkin aurinko päätti ihan viime hetkillä mennä pilveen joten jäi koko auringonlasku näkemättä, ja toiseksi, kaiken räpsimisen jälkeen huomasin, että päivällä otetut kuvat on tosi tylsiä verrattuna yökuviin! Eli here goes:

Kyoto Towerin maskotti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti